6 motive să alegi o pereche de pantofi nude

Cu toc sau fără toc, pantofii nude sunt într-o paletă extrem de variată de la nuanțe de maro deschis, crem sau bej, până la nuanța piersicii.

Iată motivele pentru care o pereche de pantofi nude ar trebui să se găsească și în garderoba ta:

1. Vedetele ii poartă adesea pe covorul roșu.

De la Kate Middleton care îi asortează ușor la majoritatea ținutelor sale, intr-o manieră elegantă și rafinată, la Kim Kardashian care ii asortează într-o manieră mai extravagantă, pantofii nude sunt purtați la marile evenimente.


2. Alungeste piciorul

Datorită unui efect optic, piciorul tău pare că se lungeste de sus și până în vârful picioarelor, mai ales dacă vei opta pentru o nuanță foarte apropiată de culoarea pielii tale. Un alt efect pe care îl da acest tip de încălțăminte, este că subtiază piciorul. În cazul unui pantof de culoare îmchisă , efectul pare că segmenteaza un pic piciorul. Culoarea, în acest caz, dă continuitate piciorului tău.


3. Se pot asorta la orice tip de vestimentație

Pantofii nude îi poți purta cu un sacou și cu o pereche de pantaloni eleganți, îi poți asorta la o pereche de blugi cu talie înaltă și un top alb sau cu o rochie albă și vaporoasă.

4. Dau o nota de rafinament

Pantofii de tip nude, fiind o culoare neutra cu o nota de prospețime, sunt mai accesibili ca negrul în vestimentație și mai rafinat deâat albul.

5. Îi poti purta in orice moment al zilei

Poti alege o pereche fără toc, asortati atât la o fusta scurtă sau chiar la niște pantaloni scurți de blugi.

6. Sunt o proiectie feminității
Sinonimele legate de nud, așa cum îl definește dicționarul sunt: descoperit, expus. Lasă descoperită cea mai frumoasă latură a feminității tale, printr-un mers seducător, echilibrat si comod in același timp. Si mai un sfat! Alege o pereche în culori nude sau vibrante, ca să pui în valoare pielea atinsă de soare. Mai jos, găsești produsele noastre din aceasta gamă.

Colecția de încălțăminte "Nude"

Completează-ți ținutele cu pantofi pe culoarea nude! Fii admirată la fiecare pas și bucură-te de zilele însorite de vară cu încălțăminte confortabilă din piele 100% naturală sau cel din material textil.
Oferta
Elena Mărguța
Elena Mărguța@ElenaM
Read More
Sunt multe de spus despre o pereche de pantofi, cel mai mult îmi place sa va spun despre cei cu care ma înțeleg din prima si nu îmi rânesc picioarele.
Zoe Todică
Zoe Todică@Zoe_To
Read More
Culoarea nude este o chestie absolut genială! Acum pot asorta cu orice! Pur si simplu devine fashion orice ținută office. PS: pot fugi direct la un date după servici.
Sofia Mălăeru
Sofia Mălăeru@Molo_New
Read More
Sunt destul de izbitoare, care atrag atenția. Primesc multe complemente pe ele. Culoarea nude are tot farmecul.
Previous
Next